Spaghetti Carbonara

05.12.2017

Składniki:2 jajka150 g wędzonego boczkupęczek natki pietruszkimakaron typu spaghetti1 ząbek czosnkusól, pieprz30 g parmezanu
Makaron gotujemy według instrukcji na opakowaniu. Jajka parzymy wrzątkiem i wbijamy do miseczki – solimy, pieprzymy i roztrzepujemy widelcem. Boczek kroimy w kosteczkę i podsmażamy na rozgrzanej patelni do zrumienienia, dodajemy posiekaną natkę pietruszki oraz

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close