Piernik z bakaliami

09.12.2017

Składniki :

10 dag cukru ( 1 szklanka)125 ml wody (1/2 szklanki)3 łyżki miodu3 łyżki kakao2 i 1/2 szklanki mąki pszennej2 łyżeczki proszku do pieczenia1/2 łyżeczka cynamonu1/2 łyżeczki imbiru1/2 łyżeczki sproszkowanych lub utłuczonych goździkówjajkopo 5 dag skórki pomarańczowej, rodzynek, płatków migdałowych lub orzechów włoskich, fig
Przygotowanie :W

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close