Drożdżowe pierogi po meksykańsku

11.12.2017

Mam dla Was dzisiaj przepis na pierogi.Ale nie takie tradycyjne, tylko…drożdżowe :)Są może i trochę bardziej czasochłonne,ale warte przyrządzenia.Jest to świetny pomysł na obiad, kolację,czy imprezową przekąskę!Z kubkiem barszczu będą znakomite! 🙂

Potrzebujemy (wyszło mi 21 pierogów):Ciasto:500 g mąki pszennej1 torebkę suchych drożdży (7g)1 jajko250 ml letniego mleka1

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close