PASTA Z BURAKÓW I CZOSNKU (SUPER ŻYWNOŚĆ) + KONKURS!!!

12.12.2017

Pasta do pieczywa z buraków i czosnku pochodzi z książki

Składniki:
500 g burakówgłówka czosnku ( lub mniej)1 łyżka oleju rzepakowego nierafinowanego3 łyżki ziaren słonecznika2 łyżki soku wyciśniętego z cytynysól, pieprzWykonanie:
Buraki dokładnie myjemy, kroimy na mniejsze kawałki, by szybciej się upiekły. Pokrojone buraki i ząbki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close