Polędwiczka wieprzowa z pieczarkami w cieście francuskim

19.12.2017

Otulona przyprawami polędwiczka wieprzowa zapiekana z pieczarkami i zamknięta w chrupiącym cieście francuskim.Przepis jest bardzo łatwy i dość szybki, produkty ogólnodostępne…to może uda mi się podrzucić Wam pomysł na świąteczny obiad? 🙂
Potrzebujemy (porcja na 2-3 osoby):1 dużą polędwiczkę wieprzową3/4 płata ciasta francuskiego500 g pieczarek1/2 pęczka natki pietruszki1 cebulasólpieprzostra mielona

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close