Marchewkowe muffinki

03.02.2018

Łatwe w przygotowaniu pachnące cynamonem i skórką pomarańczową marchewkowe babeczki to fajny pomysł na przygotowanie muffinek w odsłonie z nowymi smakami.
Składniki:
130g masła250g mąki pszennej150g cukru4 jajka1 łyżeczka proszku do pieczenia1 płaska łyżeczka sody oczyszczonej3 łyżeczki cynamonu200g marchewki (waga po obraniu)
Lukier:100g cukru pudru1 łyżka wody2 łyżki soku

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close