Galaretka ze skrzydełek drobiowych

04.02.2018

Bardzo przyjemna przekąska na zakrapianą imprezę, a pragnę zauważyć że tania w wykonaniu i smaczna.Składniki:skrzydełka drobiowe 1 kgwoda 1 litr15 dag włoszczyzny2-3 ząbki czosnkusól i pieprz do smaku2 dag żelatyny spożywczejWykonanie:Skrzydełka ugotować razem z włoszczyzną i przyprawami do smaku. Następnie odcedzić, zebrać tłuszcz, doprawić w razie potrzeby i wymieszać

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close