Kurczak pod orzechowo – ziołową kruszonką

07.02.2018

Filet z kurczaka pieczony z niezwykle aromatyczną ziołową kruszonką, z orzechami, to doskonały pomysł na połączenie klasyki z czymś zupełnie nowym. Smakuje rewelacyjnie!
Składniki:
650g fileta z kurczaka (3 pojedyncze piersi)sok z cytrynysólpieprzmasło
Kruszonka:100g orzechów ziemnych1 bułka kajzerka1 pęczek natki z pietruszki1 ząbek czosnkuskórka i sok z

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close