Zupa „Chrzanica”

12.02.2018

Błyskawiczne i smaczne danie na Wielkanoc.Składniki:Woda 6 szklanekChrzan tarty 4 łyżkiKiełbasa własnego wyrobu ½ kgKwaśna śmietana 1 szklankaMąka pszenna 1 łyżkaSól i pieprz do smakuSok z cytryny do smakuJajka 5 szt.Wykonanie:Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić na połówki. Wodę zagotować z pokrojoną kiełbasą, zalać śmietaną rozmąconą z mąką

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close