Żołądki drobiowe z ryżem białym i papryką żółtą

12.07.2018

Pyszne, smaczne i szybkie danie! Żołądki drobiowe są rzadkością na stołach, a powinno je się podawać częściej. Polecam wypróbować!

Składniki:200g żołądków drobiowych25g ryżu białego + wodapapryka żółtaolej lnianyprzyprawy: pieprz czarny, czosnek granulowany, papryka wędzona, czosnek niedźwiedzi
Sposób przygotowania:Do wrzącej, osolonej wody wsypać ryż. Gotować do całkowitego wchłonięcia wody.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close