Faszerowane roladki z mięsa mielonego

19.08.2018

Faszerowane roladki z mięsa mielonego

Bardzo smaczne i proste w przygotowani, zawijańce wieprzowe z mięsno-warzywnym farszem, polane aromatycznym sosem, świetnie sprawdzą się jako niedzielny obiad dla całej rodziny.  Polecam!

Składniki:

0,5 kg wieprzowego mięsa mielonego

1 jajko

pół szklanki bułki tartej

10 dkg wędzonego boczku

pół niedużej cukinii

pół papryki (użyłam żółtej i czerwonej)

1 niewielka cebula

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close