Roladki naleśnikowe zapiekane pod beszamelem

20.08.2018

Roladki naleśnikowe zapiekane pod beszamelem

Naleśniki zapiekane z pieczarkami, szynką i porem, pod pierzynką z beszamelu i sera żółtego to świetny pomysł na pyszne danie obiadowe lub imprezową zapiekankę. Polecam!

Składniki:

7-10 sztuk naleśników PRZEPIS TUTAJ

4 łyżki startego żółtego sera

nadzienie:

1 duży por

20dkg szynki

20dkg pieczarek

beszamel:

3 łyżki masła

5dkg mąki

2 łyżki bulionu warzywnego

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close