Golonka po bawarsku

23.09.2018

Golonka po bawarsku

Pyszne, mięciutkie, rozpływające się w ustach i bardzo aromatyczne mięsko – taka jest właśnie golonka pieczona w piwnej marynacie. Najlepiej smakuje podana z zasmażaną kapustą, chrzanem i świeżym pieczywem. Palce lizać!

Składniki:

4 golonki wieprzowe

1 marchew

1 pietruszka

kawałek selera

kawałek pora

1 cebula

ok. 4 łyżki soli

2 liście laurowe

5 ziarenek ziela angielskiego

5 ziarenek

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close