Schab po meksykańsku

05.10.2018

Schab po meksykańsku

Przedstawiam Wam dziś schab w pysznej, lekko pikantnej wersji meksykańskiej. Potrawa ta idealnie pasuje do ryżu lub makaronu. Mięso jest kruche i soczyste. Polecam :))

Składniki:

0,5 kg schabu

1 cebula

1 szklanka wody

2 ząbki czosnku

pół szklanki pokrojonej zielonej fasolki szparagowej (użyłam mrożonej)

pół szklanki pokrojonej w kostkę marchewki (użyłam mrożonej)

pół

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close