Łazanki z kapustą i pieczarkami

06.10.2018

Składniki:

Kapusta kiszona 700 gPieczarki 500 gMakaron kokardki 500 gCebulaLiść laurowyZiele angielskieSólPieprzOlej do smażeniaPrzygotowanie:
Kapustę pokroić, przełożyć do garnka, zalać niewielką ilością wody. Gotować do miękkości przez ok. 30 minut z dodatkiem liścia laurowego i ziela angielskiego.
Makaron ugotować al dente.
Cebulę i pieczarki pokroić w kosteczkę. Na

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close