Domowe marynowane podgrzybki

09.10.2018

Przygotowane w domowym zaciszu, rewelacyjne w smaku, jędrne marynowane leśne grzybki są świetną zakąską oraz doskonałym dodatkiem do mięs czy wędlin.
Składniki:
4kg świeżych podgrzybków
Zalewa:7 szklanek wody2 szklanki octu2 łyżeczki soli5 liści laurowych8-10 ziaren ziela angielskiego2 cebule8 ziaren czarnego pieprzu
Wykonanie:
1. Podgrzybki oczyścić, umyć i pokroić na

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close