Leczo z pulpecikami i makaronem ryżowym

16.10.2018

Składniki :

2 marchwieśrednia cukinia2 cebule2 garście fasolki szparagowejpo jednej papryce czerwonej, żółtej i zielonej1/4 główki małej białej kapustyolej do smażeniasłoik sosu chińskiegosól, pieprz mielony, odrobina cukru do smakuewentualnie łyżka lub dwie koncentratu pomidorowegododatkowo:30 dag mielonego mięsa1 cebula1 jajkook. 2 łyżek kaszy mannysól, pieprz

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close