Gofry dyniowe na wytrawnie

23.10.2018

Dynia po raz kolejny tym razem w gofrach na wytrawnie. Dzięki płatkom drożdżowym nieaktywnym gofry nabierają wyśmienitego smaku!

Składniki:2 jaja1/2 szklanki puree z dyni3 łyżki mąki żytniej1 łyżka płatków drożdżowych nieaktywnych szczypta proszku do pieczeniaprzyprawy: sól, pieprz czarny, czosnek granulowany, zioła prowansalskie, papryka słodka1 łyżka pestek dyniSposób

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close