Ciasto z soczewicy

25.10.2018

Kto by pomyślał, że można upiec ciasto z rośliny strączkowe! Można? Można! Świetny smak i aromat. Każdy się skusi!

Składniki:

2 jaja120g suchej soczewicy + 1 łyżeczka erytrytolu1 łyżka oleju kokosowego1 łyżka erytrytolu3 łyżki mąki orkiszowejszczypta proszku do pieczeniacynamonaromat
Sposób przygotowania:Do wrzącej wody (ok.150-200ml) wrzucamy soczewicę.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close