Szybka zupa grzybowa

30.10.2018

Przepyszna, aromatyczna zupa z świeżych grzybów leśnych z kremową śmietanką, słodkawą marchewką i cebulką. Podana z makaronem lub grzankami stanowi pyszne jesienne danie.

Składniki:2 łyżki masła klarowanego1 biała cebula300g leśnych grzybów (borowiki, podgrzybki, maślaki)sól, czarny pieprzłyżka mąki pszennej1 marchew1l bulionu warzywnego lub wywaru z gotowania grzybów150ml

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close