PIZZA Z BOCZKIEM, PODGRZYBKAMI I SERKIEM MASCARPONE

01.11.2018

WYKONANIE: ŁATWEPRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 20 MINUT (+ 80 MINUT PRZYGOTOWANIE CIASTA)ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 20 ZŁ.ILOŚĆ PORCJI: 4-6
Składniki ciasta: 13 g świeżych drożdży,około 1,5 szklanki mąki,1/2 szklanki ciepłej wody,1/4 łyżeczki soli,1/2 łyżeczki cukru,łyżka oleju.Składniki farszu:125 g boczku (pociętego w małe paseczki),150 g tartej mozzarelli,6 większych podgrzybków,100 g mascarpone.Składniki sosu:4

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close