Okrągłe bułeczki z serem

04.11.2018

Delikatne i puszyste drożdżowe bułeczki z białym serem.

Składniki:500g mąki pszennej25g świeżych drożdży1 łyżeczka cukru20g miodu2 jaja240ml mlekaszczypta soli75g roztopionego masła
Składniki na masę serową;400g twarogu1 cuier waniliowy1/2 szklanki cukru pudru2 łyżki miękkiego masła1 żółtko
Make wsypujemy do miski. Drożdże kruszymy do garnuszka, dodajemy cukier i cieple mleko.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close