Lekko pikantne śledzie z ajwarem

15.11.2018

Ajwar to bałkańska pasta warzywna z papryki i bakłażana. Jakiś czas temu dodawałam ją do gulaszu (Składniki:
500 g filetów śledziowych a’la matias2 papryki (1 czerwona i 1 zielona)2 nieduże cebule2 łyżki ketchupu pikantnego195 g ajwaru ostrego1/3 szklanki oleju rzepakowego5 ziarenek ziela angielskiego3 liście laurowe2/3 szklanki wody2 łyżki suszonej

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close