Gnocchi z chorizo i pomidorami

16.11.2018

Pyszne, ziemniaczane kluski, z ziemniaków gotowanych w mundurkach. Do tego szybki, aromatyczny sos z hiszpańską kiełbasą chorizo. Połączenie pyszne i sycące.
Składniki:kluski gnocchi (przepis znajdziecie tutaj: gnocchi) 150 g chorizo1 cebula2 ząbki czosnku4 pomidory malinowe świeża natka pietruszkisłodka mielona paprykasłodka mielona wędzona paprykaszczypta mielonego chili sól, pieprz

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close