Jaglany budyń czekoladowo-orzechowy

22.11.2018

Słodki, zdrowy, bezglutenowy budyń jaglany. Robi się błyskawicznie, może już go znacie i lubicie, ale dorzucam swoje trzy grosze. Orzechowe i słodkie. 

JAGLANY BUDYŃ CZEKOLADOWO-ORZECHOWY – SKŁADNIKI:

500 ml mleka roślinnego (najlepsze będzie orzechowe)
100 gramów kaszy jaglanej suchej
70 gramów czekolady rozpuszczonej w kąpieli wodnej
100 gramów orzechów laskowych
4 łyżki syropu klonowego

PRZYGOTOWANIE:

Kaszę jaglaną dokładnie

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close