Pierogi z kapustą i grzybami

26.11.2018

Pierogi z kapustą i grzybami na moim rodzinnym, świątecznym stole to jedna z tradycyjnych potraw, której nie może zabraknąć podczas wigilijnej kolacji.
Składniki:
Ciasto:500g mąki2 łyżki olejuokoło 1 szklanki ciepłej wodyszczypta soli
Farsz:45g suszonych borowików25g suszonych podgrzybków10 sztuk dużych pieczarek400g kiszonej kapusty1 cebula3 łyżki olejusólpieprz
Zasmażka:4 łyżki masła2

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close