Wigilijny karp w galarecie

13.12.2018

Wigilia to tradycja, jak tradycja to karp, którego nie może zabraknąć na naszym świątecznym stole. W mojej wersji podany w aromatycznej galarecie, z pewnością będzie królem wśród wigilijnych potraw.
Składniki:
1,5kg karpia3 marchewki1 pietruszka10cm pora1/2 selera3 liście laurowe4 ziarna ziela angielskiegocytryna2 łyżki żelatynysól2 łyżki vegety
Dodatkowo:natka z pietruszkizielony groszekcytryna

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close