Śledzie po kaszubsku z żurawiną i rodzynkami

18.12.2018

Śledzie po kaszubsku z żurawiną i rodzynkami

Śledzie w słodko-kwaśnym sosie z żurawiną i rodzynkami to bardzo smaczna i łatwa w przygotowaniu  przekąska. Polecam!

Składniki:

0,5 kg filetów śledziowych (matiasów solonych lub w oleju)

olej do smażenia

Zalewa:

pół szklanki octu

1 szklanka wody

3 ziarenka pieprzu

3 ziarenka ziela angielskiego

1 łyżeczka gorczycy

1 liść laurowy

2 łyżki cukru

kilka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close