Gulasz z dziczyzny na czerwonym winie

21.12.2018

Pyszny,aromatyczny i bardzo wyrazisty w smaku-całkiem inny ,mój mąż był zachwycony-polecam gorąco
Składniki:1,2 kg mięsa z dzika(u mnie różne,trochę szynki,trochę podgardla)4 cebule4 marchewkipół seleragłówka czosnkugarść jagód jałowcakilka liści laurowychkilka ziaren pieprzuświeże zioła (rozmaryn; oregano)1/2 l wytrawnego czerwonego wina 2 łyżki oliwy4 łodygi selera naciowego250 g pomidorów z puszki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close