Żeberka pieczone w młodej kapuście

09.07.2019

Żeberka pieczone w młodej kapuście

Kruche, soczyste i aromatyczne mięso pieczone razem z warzywami czyli cały obiad przygotowany w jednym naczyniu Palce lizać!

Składniki:

ok 1 kg żeberek

1/2 główki młodej kapusty

2 cebule

1 papryka (użyłam pół czerwonej i pół żółtej)

2 łyżki posiekanego szczypiorku

Przyprawy: sól, pieprz, słodka papryka, chilli (szczypta), majeranek

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close