Zapiekane faszerowane naleśniki

11.07.2019

Zapiekane faszerowane naleśniki

Pyszne wytrawne naleśniczki zapiekane z cukinią, szynką i serem camembert to ciekawy pomysł na niecodzienny obiad lub danie na przyjęcie. Polecam!

Składniki:

ok 7-8 naleśników PRZEPIS TUTAJ

olej do smażenia

5 dkg żółtego sera

Farsz:

1/2 młodej cukinii

1 serek camembert

ok 7-8 plasterków szynki (u mnie szynka z indyka)

Sos:

3-4 łyżki przecieru

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close