Chłodnik rzodkiewkowy z melonem i kalarepą

05.08.2019

Chłodnik z melonem odkryłam w ubiegłym roku. Odświeżam go w tym roku.

2 porcje:
1/4 melona miodowego, ok. 180 g – szklanka pokrojonego w kostkę lub kulki
1 pęczek rzodkiewek, ok. 200 g
1 średnia kalarepa, ok. 120 g
1-2 dymki ze szczypiorkiem
400 g kefiru
1/2 łyżeczki mielonej kolendry lub pieprzu ziołowego
sól i pieprz do smaku

Warzywa

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close