Mielone ze śliwką otulone wędzonym boczkiem

08.08.2019

Domowe, soczyste mięsne kotleciki z wyrazistym słodkim smakiem śliwki węgierki, owinięte plastrem aromatycznego boczku to doskonały pomysł na danie obiadowe z sezonowymi owocami.
Składniki:
500g fileta z kurczaka300g mięsa z łopatki1 cebula2 ząbki czosnku1 pęczek natki z pietruszki2 łyżki majeranku2 łyżki bułki tartej1 jajko10 plastrów wędzonego boczku10 sztuk

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close