Ciasto na kefirze z borówkami i kruszonką

11.08.2019

Składniki:

Mąka pszenna tortowa i 2 i 1/2 szklankiCukier 3/4 szklankiOlej 1/2 szklankiJajka2Kefir szklankaProszek do pieczenia 2 łyżeczki Borówki 300 gKruszonka:
Masło 25 gCukier puder 25 gMąka 50 gPrzygotowanie:
Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej. Do miski wlewamy kefir, dodajemy jajka oraz cukier. Wszystko razem mieszamy. Następnie

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close