Surówka z sałaty rzymskiej z pomidorkami, ogórkiem i czerwoną cebulą

16.08.2019

Prosta surówka obiadowa. Zdrowa i kolorowa

1 duża sałata rzymska250 g pomidorków koktajlowych1/2 zielonego ogórka1 czerwona cebula

sos:

4-5 łyżek oliwy z oliwek1-2 łyżki płynnego miodu1 łyżka octu z białego wina1 łyżka octu balsamicznego1-2 małe ząbki czosnkusól, pieprz

Warzywa myjemy, osuszamy.

Sałatę rzymską drobno siekamy.

Czerwoną cebulę kroimy w krążki.

Ogórka obieramy, kroimy na półplasterki.

Pomidorki koktajlowe

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close