Ucierane babeczki – pieguski

23.09.2019

170 g mąki (czubata szklanka)
130 g ksylitolu
1 łyżeczka proszku do pieczenia
1 łyżeczka sody oczyszczonej
szczypta soli
150 g masła
3 jajka
1 łyżeczka esencji waniliowej
100 g dropsów czekoladowych lub czekolady deserowej posiekanej drobno

Mąkę mieszamy z proszkiem, sodą, solą i czekoladą. Masło ucieramy z ksylitolem na puszystą, jasną masę. Nie przerywając ucierania dodajemy po

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close