Jabłecznik na kruszonce według przepisu mojej Babci

24.09.2019

Witajcie,

Dzisiaj chciałabym Wam polecić kolejny przepis z „babcinego” zeszytu. To właśnie smaczny, szybki i prosty jabłecznik na kruszonce. Smakuje wybornie nawet na drugi dzień

Składniki:

250
g masła 82%

1
szklanka cukru (można zamiast białego dodać cukier brązowy)

3 ½
szklanka mąki

1
jajko

2
łyżeczki proszku do pieczenia

Cukier
waniliowy

Cynamon

Ok.
1 kg jabłek

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close