Zupa z czerwonej soczewicy

25.09.2019

zupa z czerwonej soczewicy

Szybka do zrobienia i rozgrzewająca, gęsta zupa z czerwonej soczewicy, w sam raz na chłodne jesienne i zimowe dni.  

Składniki (na 5l garnek):

350g czerwonej soczewicy 5 ziemniaków1 papryka czerwona 2 marchewkiszklanka mrożonego zielonego groszku 200g boczku pieczonego w plastrach lub innej wędliny przecier pomidorowy przyprawy: sól, pieprz, papryka

Przepis:

Soczewicę

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close