Sernik bez sera z jogurtu naturalnego

28.09.2019

Składniki:
(tortownica 24 cm, szklanka 250 ml)

Jogurt naturalny gęsty 800 mlJajka 5Cukier 3/4 szklankiOlej 1/2 szklankiBudyń waniliowy 2Biszkopty okrągłe ok 16 szt.Przygotowanie:
Żółtka zmiksować z cukrem na puszystą masę. Dodać olej, jogurt oraz budynie. Krótko zmiksować na wolnych obrotach do połączenia się składników. W oddzielnej misce ubić

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close