Babeczki dyniowe z żurawiną i orzechami pekan

03.10.2019

dyniowe babeczki z orzechami i żurawiną

Kolejny wypiek z cyklu jesienne klimaty – babeczki dyniowe z żurawiną i orzechami pekan. Pyszne, aromatyczne, pełne jesiennych bogactw.

Składniki na około 20 babeczek:

0,5 kg mąki pszennejszczypta soli2/3 szklanki brązowego cukru1 opakowanie cukru waniliowego2 łyżeczki proszku do pieczenia2 łyżeczki cynamonu1 łyżeczka imbiru1 łyżeczka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close