Jabłecznik z budyniem według przepisu mojej Mamy

03.10.2019

Bardzo smaczny jabłecznik. Smakuje równie dobrze jak wygląda. Sprawdza się, kiedy mam więcej czasu, aby go przygotować. Goście będą zachwyceni

Składniki:

½
kg mąki tortowej typ 450

2
płaskie łyżeczki proszku do pieczenia

200
g zimnego masła 82%

¾
szklanki cukru + 3 łyżki do budyniu

3
całe jajka

Szczypta
soli

750
ml mleka

2
budynie waniliowe lub śmietankowe

(adsbygoogle =

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close