Pączkowiec twarogowy z rodzynkami

03.10.2019

Kolejna wersja pączkowca, ale tym razem z rodzynkami. Idealne ciasto dla gości!

Składniki:

2 jaja500g (2 kostki) twarogu półtłustego1 szklanka ksylitolu1 szklanka mąki pełnoziarnistej1/4 szklanki oleju1/2 łyżeczki proszku do pieczenia1/4 szklanki rodzynek + 1 łyżka mąkiaromat
Sposób przygotowania:Jaja z ksylitolem ucieramy na puszystą masę. Następnie dodajemy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close