Ciasto góra lodowa bez pieczenia

12.10.2019

Składniki:
(szklanka 250 ml, blaszka 25×35 cm)

Masa budyniowa:

Mleko 750 mlBudyń śmietankowy 2żółtka 2Mąka pszenna łyżkaCukier 1/2 szklankiMasło 200 gMasa z mleka w proszku:Masło 200 gWoda 1/2 szklankiCukier 1/2 szklankiMleko w proszku 2 szklanki + 1 łyżkaKakao 1 łyżkaDodatkowo:Biszkopty 180 gHerbatniki kakaowe 250 gPrzygotowanie:
Dwie szklanki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close