Brownie ze śliwkami

16.10.2019

Co by tu dobrego zjeść? Czekolada zawsze brzmi, jak dobry pomysł. Proponuję idealnie miękkie i czekoladowe ciasto bez mąki. Brzmi pysznie? No raczej 😀

12 porcji
500 g czerwonej fasoli konserwowej (2 puszki)
90 g gorzkiej czekolady Goplana
50 g masła klarowanego, zimnego
2 jajka 
150 g ksylitolu
70 g masła orzechowego z kawałkami orzechów
1 łyżeczka ekstraktu z

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close