Panna cotta z waniliową nutą i egzotycznymi owocami

19.10.2019

Panna cotta to słodkość wywodząca się z północnej Italii. Mocno waniliowy smak idealnie łączy się ze słodkością mango i orzeźwiającymi owocami granatu, smakuje obłędnie i jest świetną propozycją szybkiego deseru z owocami.
Składniki:
200ml śmietany 30%150ml mleka 1/2 laska wanilii4 łyżeczki cukru2 płaskie łyżeczki żelatyny
Dodatkowo:1 dojrzałe

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close