Kurki w śmietanie

29.10.2019

Klasyczny sposób na przygotowanie kurek. Przyznać się, kto tak nie przygotowywał tych wspaniałych grzybów? Kremowy, aromatyczny sos może stanowić osobne danie, jak i dodatek do obiadowego mięsa.
Składniki (2 porcje)-400 g kurek-200 g kwaśnej śmietany-1/2 cebuli-szczypiorek-sól, pieprz-2 masła
PrzygotowanieCebulę obrać i drobno posiekać. Zeszklić na patelni na rozgrzanym maśle. Kurki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close