Kruche ciasteczka migdałowe

14.11.2019

Kruche ciasteczka migdałowe przełożone dżemem malinowym. Upieczone ciasteczka można przełożyć dowolnym, ulubionym dżemem, lub kremem. Przepis na kruche ciasteczka jest bardzo łatwy i przyjemny w przygotowaniu, a tak przygotowane, pachnące migdałami to obowiązkowa pozycja podczas świąt Bożego Narodzenia.

Składniki:

100g miękkiego masła
70g cukru
1 duże jajko
50g mielonych migdałów
180g mąki pszennej
0.5 łyżeczki proszku do

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close