Pyszna zapiekanka z kiełbasą, ziemniakami i zieloną fasolką szparagową

14.11.2019

Nie ma nic lepszego w jesienne i ponure dni jak pyszna i sycąca zapiekanka. Uwielbiam wszystkie zapiekanki ale te, na bazie puree ziemniaczanego najbardziej, bo są lekkie, puszyste i rozpływające się w ustach.

Składniki dzisiejszego dania:

1 kg ziemniaków
8 łyżek gorącego mleka
4 łyżki masła
1 drobno posiekana cebula
gałka muszkatołowa
sól
pieprz
500 g fasolki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close