CIASTECZKA Z KREMEM CZEKOLADOWO – ORZECHOWYM

Bardzo kruchutkie, zdrowe, szybkie i proste ciasteczka bezglutenowe. Na jednym, aż trudno poprzestać.
Składniki:
100 g mąki ryżowej125 g mąki kukurydziana140 g kremu czekoladowo – orzechowego40 g cukru pudru trzcinowego50 ml oleju z orzeszków ziemnych (olej arachidowy)1 łyżeczka proszku do pieczenia Przygotowanie:
Przesiać mąkę ryżową, mąkę kukurydzianą z proszkiem

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close