Kurczak nadziany mięsem i żurawiną

01.12.2019

Pachnący owocową nutą, miękki i soczysty kurczak ze złocistą, chrupiącą skórką, pieczony z dodatkiem słodkiej żurawiny, wątróbki, mięsa mielonego i aromatycznej natki z pietruszki to świetny pomysł na świąteczny rodzinny obiad.
Składniki:
2,2kg kurczaka2 łyżki przyprawy do kurczakasólpieprz
Farsz:400g łopatki wieprzowej250g fileta z kurczaka400g boczku wieprzowego500g wątróbki drobiowej125g

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close